Всі новини
30.09.2019

6 ідей для подарунка на День космонавтики

06.04.2021

У всьому світі 12 квітня відзначається як Всесвітній день авіації і космонавтики.  Міжнародний день польоту людини в космос - пам'ятна дата міжнародного рівня в ознаменування початку космічної ери для людства.  Перший політ людини в космос 12 квітня 1961 року Юрій Гагарін здійснив перший орбітальний обліт планети Земля.

Представляємо вашій увазі 6 ідей для подарунка на День космонавтики

1. Костюм космонавта або астронавта можуть бути як самостійним подарунком, так і атрибутом для тематичної вечірки приуроченої до дня космонавтики

  

 

2. А когось зможуть надихнути мотивуючі постери(https://karnavalprikolov.ua/ua/neobichnie-podarki/motivirujushhie-posteri/poster-motivator-56227-detka-ti-prosto-kosmos-a4 ). Вони допоможуть створити святковий настрій до міжнародного Дня польоту людини у космос.

 

Також можна задекорувати кімнату на тематику космосу 3D наліпками на стіну на підлогу створивши святковий настрій

         

 

4. Ще оригінальним подарунком до Всесвітнього Деню авіації та космонавтики може стати чашка з принтом (https://karnavalprikolov.ua/ua/neobichnie-podarki/chashki-s-printom-hobbi-i-professii/ ) на космічну тематику, наприклад з логотипом NASA або зображенням сонячної системи.

         

 

5. І куди ж без сувенірів на тему Star Wars для фанатів цього всесвіту це теж довгоочікуване свято

              

 

6. Для створення атмосфери свята також можна використовувати яскраві гірлянди з зірками

     

Все це і багато іншого можна придбати в нашому інтернет-магазині оптом і за Дропшиппінгом

 

 

Scroll To Top