Всі новини
30.09.2019

20 червня свято - День Батька

14.06.2021

 

У багатьох країнах світу, в тому числі і в Україні День Батька святкують у третю неділю червня.  У 2021 року день Папи припадає на 20 червня. Свято родом з США. Під час святкування Дня Матері Сонора Додд задумалася про те, чому немає такого ж свята для татусів.

Історія виникнення свята

Свято родом з США. Під час святкування Дня Матері Сонора Додд задумалася про те, чому немає такого ж свята для татусів. Вона звернулася в міську мерію і її ініціативу підтримали. У 1966 році президент США Ліндон Джонсон оголосив третю неділю червня національним святом. Згодом він став міжнародним днем батька, так як його підхопили і інші країни, де декларується повага до сімейних цінностей.

День батька в світі

Слідом за США третя неділя червня стала важливим днем у Великобританії, Нідерландах , Франції, Китаї, Японії та інших країнах. Багато країн встановили для святкування всесвітнього дня тата свої дати. Наприклад: німці відзначають його в день Вознесіння Господнього, австралійці - в першу неділю вересня, італійці - 19 березня.

День тата в Україні

8 травня 2019 року, Кабінет міністрів затвердив указ президента про призначення загальнонаціонального Дня Батька. День батька тепер відзначається щорічно в третю неділю червня. В указі зазначається, що таке рішення сприятиме забезпеченню сприятливих умов для всебічного розвитку сім'ї як основи суспільства, а також підвищенню статусу чоловіка як батька в процесі виховання дітей.

Як привітати Отця, Папу, Папулечку ... в цей день?

День тата дуже молоде свято і воно тільки входить в життя українців. У зв'язку з цим не встигли ще сформуватися традиції святкування. У цей день кожна дитина може піднести будь-який подарунок, адже найголовніше надати увагу і показати любов до свого батька.

Добрими варіантами можуть стати пам'ятні сувеніри від компанії Карнавал приколів.

Медалі подарункові і прикольні 

       

 

Нагородні дипломи і подарункові статуетки

        

 

Постери з правилами тата або побажання для нього 

      

 

Або ж це може бути чашка з принтомПопиваючи чай або улюблений напій з неї, ваш Батько буде згадувати про приємні моменти з вами.

         

 

І для створення святкової атмосфери не обійтися без елементів святкового декору, які також можна замовити на сайті Інтернет магазину товарів для свята Карнавал Жартів

    

 

Всі ці та безліч інших товарів доступні вам ОПТом або по Дропшиппінгу.

Scroll To Top