Всі новини
30.09.2019

29 квітня свято Всеукраїнський день футболу

20.04.2021

У квітні 29-го числа, Україна відзначається Всеукраїнський день футболу. І хоча, країною з населенням-фанатами цього виду спорту, зазвичай асоціюють Бразилію, Україна Не тільки може позмагатися про рівні популярності футболу серед чоловічого і не тільки, населення країни. Нашій країні є чим пишатися в цьому напрямку. Чимало відомих футболістів і тренерів, були і є українця. Їх досягнення і рекорди стали гордістю нашої нації.

29 квітня, в Україні відзначають день футболу. Існує безліч різновидів футболу. Залежно від кількості гравців і місця для гри розрізняють: футзал (міні-футбол), футдаблбол (грається двома м'ячами), Дворовий футбол (грається на будь-якому покриття на полях будь-якого розміру будь-якою кількістю людей), пляжний футбол (грає на піску), болотний футбол (грається на болоті), футбольний фрістайл (полягає у виконанні всіляких хитрощів і трюків).

Щорічно Всеукраїнський день футболу нагадує історію і той шлях, Який пройшов український футбол за період свого існування. Історія українського футболу почалася в 1992 році. Саме тоді, 29 квітня, національна збірна провела свій перший матч. Правда, дебютна зустріч в Ужгороді зі збірною Угорщини закінчилася поразкою наших гравців. З тих пір пройшло чимало часу і за плечима українських футболістів з'явилося багато перемог, але дата 29 квітня відзначається як Всеукраїнський день футболу.

Привітати фанатів або гравців цього виду спорту можна різними способами. В асортименті інтернет-магазину Карнавал приколів ви завжди зможете знайти найоригінальніші подарунки для любителів футболу.

Сувеніри для любителів футболу

 

Сувеніри для фанатів футболу і гравців 

Головні убори для футбольних фанатів

  

Чашки з принтом - Логотипи футбольних команд

  

 

Scroll To Top