Всі новини
30.09.2019

1 червня – День захисту дітей

31.05.2022

Оригінальні світильники

Інтерактивна плюшева іграшка

1 червня – перший день літа, в який відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято – нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою та у майбутньому стали відмінними батьками та громадянами своєї країни. Україна поряд із багатьма іншими країнами світу відзначає День захисту дітей.

Це чудова можливість порадувати їх приємними подарунками та щедрою порцією батьківської уваги. Якщо ви досі не знаєте, як святкувати та що дарувати, пропонуємо безліч цікавих варіантів.

Трішки історії

Дата обрана невипадково, адже 1 червня відзначається також Міжнародний день захисту дітей. 1949 року Міжнародна демократична федерація жінок вирішила привернути увагу до гострої на той час проблеми сиріт Другої світової війни. Ідея трансформувалася на свято, і з 1950-го День дітей став щорічним. А 1998 р. пам'ятна дата включена до офіційного календаря України. Сьогодні метою свята є підтримка руху за право кожної дитини на освіту, дозвілля та відпочинок.

Чи потрібно відзначати та як провести День захисту дітей?

Безперечно, так! 1 червня — свято, коли батьки можуть зайвий раз показати дітям своє кохання, підтримку та готовність до захисту в будь-яких життєвих ситуаціях і, звичайно, подарувати подарунок. Цього дня проводять не лише тематичні конференції, семінари та лекції, а й ярмарки, спортивні змагання, розважальні та благодійні заходи.

Так, цього року особливо не розгуляєшся, але цікаво та креативно відсвяткувати Міжнародний день захисту дітей можна і навіть потрібно. Просто потрібно заздалегідь підготуватись, скласти програму, і тоді у сімейному святковому календарі з'явиться ще одна традиційна дата.

Що можна запропонувати подарувати дитині до Дня захисту дітей?

Головоломки Оригінальні брелки металеві Подарункові набори для дітей
Головоломки  Оригінальні брелки металічні Подарункові дитячі набори Інтерактивна плюшева іграшка
Головоломки Оригінальні брелки металеві Подарункові набори для дітей
Чашки і кружки прикольні  Лізуни, слайми, розумний пластилин Ростушки Оригінальні світильники

 

Як оригінально подарувати дитині подарунок?

Підготуйте невелику промову, яка звучатиме під час передачі подарунка. Адже правильно підібрані слова цінніші за матеріальну вартість. Виявіть креативність при врученні презенту у Міжнародний день захисту дітей, і це допоможе зробити настрій святковим:

• маленький за розміром подарунок цікаво діставати з «матрюшки»;

• якщо в будинку є машина, що радіокерується, то деякі з презентів цілком можуть урочисто в'їхати на ній;

• домовтесь із сусідами про те, щоб у призначений час вони поклали подарунок під двері, зателефонували, а самі пішли;

• завжди чудово отримати не один, а кілька подарунків - у такому випадку можна замаскувати другий (менший за розміром) презент на першому, прикріпивши його відповідним способом.

 

До речі, з ініціативи ООН із 2013 року 1 червня також святкується Всесвітній день батьків. Тому якщо дитина ще занадто мала, то мама та тато можуть привітати та побалувати подарунками один одного.

Scroll To Top