Всі новини
30.09.2019

Оригінальні подарунки до Дня вчителя

29.09.2020

Супер-чашка для супер-вчителя

Бренд оригінальних подарунків Карнавал Приколів пропонує презентувати улюбленому вчителеві чашку з такими кумедними написами, які не тільки сподобаються, а й залишаться пам'ятними для педагога.  Напис на керамічних чашках виконана методом сублімації, що є гарантом якості барвистою і яскравою картинки.

     

Для любителів попити чай у великих обсягах у нас теж є пропозиція.  Кружка об'ємом 600мл стане ідеальним варіантом подарунка викладачеві до Дня Учителя.

 

      

 

Подарункова медаль

Хочете всіх здивувати і зробити по-справжньому оригінальний подарунок?  Медаль - незвичайний подарунок для викладача, також це відмінне доповнення до основного подарунка, яке обов'язково сподобається одержувачу.  Медаль виконана з металу благородного золотого кольору діаметром 7 см і довжиною стрічки 40см, має красиву подарункову коробку.  Медаль прикольна Кращому вчителю з оригінальним і символічним малюнком для Кращого вчителя і медаль подарункова Кращий вчитель вже доступні для замовлення в будь-якій кількості за найвигіднішою ціною в Україні.  Також Ви можете замовити таку медаль ще й іменной- з ім'ям улюбленої вчительки Вашого клієнта.

 

Подарункові кубки та статуетки

А саме статуетки Чудовий вчитель Зоряний політ, За відданість роботі педагога Золота зірка, Кращий вчитель Лавровий Вінок, Кращий класний керівник Зоряна година вже доступні для замовлення в будь-якій кількості за найвигіднішою ціною в Україні.  Також Ви можете замовити таку статуетку ще й іменной- з ім'ям улюбленої вчительки Вашого клієнта.

Декор для робочого кабінету, класу

Такий подарунок завжди актуальний для педагога.  Предмети інтер'єру в клас для педагога це буде відмінним подарунком.

Історику або географа доречно подарувати скретч-карту світу.  Вона ідеально впишеться в кабінет історії / географії, допоможе у вивченні шкільних предметів.

 

 

Преподавателю английского языка можно подарить Книгу-сейф Словарь

 

Учителю информатики преподнесите Компьютерную мышка Слиток Золота или забавную флешку.

Учитель русского языка и литературы обрадуется, если вы подарите ему Книга-сейф со страницами.

 

Учителю труда – оригинальный  набор современных инструментов, которые помогут эффективнее преподавать предмет

 

Настінний годинник

Приємний і корисний подарунок.  Вибирайте креативні годинник незвичайного дизайну, виконані з дерева, акрилу, полотна, вінілу.  Замовте аксесуар з індивідуальним логотипом або написом, фото всього класу або улюбленого педагога.

Scroll To Top