Всі новини
30.09.2019

Що подарувати мамі Топ подарунків мамі на день народження

31.07.2020

Оптовий інтернет-магазин Карнавал Приколів пропонує Вам підбірку подарунків для мами на будь-яке свято, будь то день народження, день матері, новий рік, 8 березня і інші.

1) Баночка 100 і Одна Причина, чому я люблю тебе, мамо

 

 

 

 

 

 

 

 

Подарунок в банку 100 і Одна Причина, чому я люблю тебе, мамо, допоможе Вам щодня радувати близьку Вам людину теплими словами любові.  Розгортаючи фантики, вимовляєте "Ти найближча мені людина, Ти навчила мене читати, Ти дала мені освіту ..." Побажання ретельно відібрані нашими фахівцями з яскравим емоціям.  Зрозуміло, Ви можете постаратися зробити таку банку своїми руками, але це забере у Вас неймовірно багато часу.  Щоб Ви не сиділи кілька годин, вирізаючи фантики і придумуючи, що ж написати, ми зробили все за вас.

 

2) Незвичайні чашки і кружки​

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Практичні керамічні кружки відрізняються ефектним зовнішнім виглядом.  Незалежно від віку, прикольні подарунки Мамі від дітей - це завжди зворушливо і приємно.  Широкий асортимент дозволить вибрати відповідну чашку і кухоль саме для Вашого магазину за вигідною ціною і доставкою по Україні.

У нас Ви маєте можливість замовити друк на гуртку, а також кухоль з виявляється фото від будь-якої кількості за низькими цінами від виробника.

 

3)Подарункова статуетка                           

 

 

Подарувати нагородну статуетку Кращою мамі, Статуетка виконана у вигляді 3D композиції.  Фігурка виконана з пластика благородного золотого кольору на класичному бордовому п'єдесталі.Подарить наградную статуэтку Лучшей маме, Статуэтка выполнена в виде 3D композиции. Фигурка выполнена из пластика благородного золотого цвета на классическом бордовом пьедестале.

Також Ви маєте можливість замовити Індивідуальну друк на Кубках та статуетки або іменну напис на табличці для статуетки хорошої якості в короткі терміни.

 

4.Гарну і яскраву медаль

Адже правда, приємно зробити мамі сюрприз?  А вдвічі приємніше подарувати їй на день народження або ювілей ексклюзивний подарунок –подарункову медаль.

 

Scroll To Top