Всі новини
30.09.2019

Подарунки до Дня Незалежності України (24 серпня)

18.08.2020


День незалежності - свято для всіх українців.  І співають національний гімн по всій країні - на заході і сході, і на півночі і півдні.  Це свято об'єднує всіх українців навколо однієї ідеї - розвитку країни! 
Презент з такої нагоди повинен бути особливим, оскільки основною його метою є продемонструвати любов і повагу до своєї країни.  Природно, кращими варіантами до цього офіційного свята стануть речі з українською символікою.  Не за горами День Незалежності України 2020 року, так що прийшов час всім нам задуматися про презенти.  До Вашої уваги топ чудових подарунків до такого патріотичного свята!

Українські віночки

Одним із символів надзвичайної краси українських дівчат завжди вважалися ефектні віночки з яскравими квітами на голову.  Сьогодні такі аксесуари знову набули величезної популярності серед прекрасних модниць.  Вибравши стильний віночок або обіч на волосся, Ви точно порадуєте будь-яку дівчину.

 

   

Скретч карта

День Незалежності України, дата якого 24 серпня, це відмінний привід подарувати оригінальну скретч карту з картою України або Скретч карта МАРАФОН українця.

 

   

 

 

Речі з українськими символами

Якщо ви хочете, щоб подарунок був практичним і активно використовувався в побуті, тоді можете вибрати брелок на ключі, магніт, чашку з українськими символами - гербом, прапором, орнаментами.  З огляду на те, що патріотизм, національна свідомість зараз на гребені популярності, такого дару точно зрадіє кожен українець.

 

 

          

 

 

Scroll To Top