Всі новини
30.09.2019

Подарунок бухгалтеру

13.07.2020

Який можна придумати дорогий і ефектний подарунок бухгалтеру на професійне свято?  Чудова ідея для приємного сюрпризу - це розкласти по ноутбуку грошові купюри і акуратно прикрити їх кришкою ... Уявляєте реакцію вашого улюбленого бухгалтера, коли він сяде за свій звіт?

 

  Бухгалтер - людина, що зберігає і примножують фінанси, а значить, і сувенір йому можна піднести соответствующій.В у Східній науці, грошовий символ - фігурка жаби, Чашка Організатор (чорна), амулет грошової удачі або скарбничка - золотий батон.

  Ви можете вручити працівникам бухгалтерії Статуетку «Геніальному бухгалтеру Зоряний салют».  Також бухгалтеру буде приємно приміряти червону з золотом медаль подарункову «Геніальному Бухгалтеру» і розповідати друзям про те, які оригінальні подарунки вони отримують на роботі.

   

 

   Цікавий варіантом подарунком стане нескінченний календар конструктор, який завжди буде актуальним і стане ефектеним доповненням робочого столу.

   

  Приємним і шикарним сюрпризом стане торт з купюр - такий подарунок бухгалтеру запам'ятається надовго.  Його розбирати-то буде шкода, а ось будуть купюри сувенірними або ж справжніми - вирішувати вже Вам.

Scroll To Top